Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO-keurmerk)

We zijn trots dat ons Opleidingsinstituut Bongers & Partners op 14 april 2023 het NRTO-keurmerk heeft ontvangen!

Het keurmerk wordt gegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Het is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt.

Vakwerk leveren in theorie én praktijk staat bij ons hoog in het vaandel. En positieve ervaringen van deelnemers staan altijd voorop. Daarom zijn we ontzettend blij met de NRTO erkenning die officieel aantoont dat onze producten en diensten voldoen aan de hoge eisen voor kwaliteit en professionaliteit.

Ben je benieuwd naar onze Praktijkgerichte Psychologieprogramma’s? Wil je weten hoe deelnemers onze opleidingen en trainingen ervaren? Kijk hier!

Bekijk meer blogartikelen

Trainingen en opleidingen