Wie is Manon Bongers?

Manon begeleidt individuele personen, teams en organisaties in hun ontwikkeling. Aan de hand van bewezen psychologische theorieën legt ze processen en patronen bloot. De positieve psychologie fungeert daarbij als leidraad; de talenten en kwaliteiten van mensen vormen, samen met het doorbreken van storende ingesleten gedragspatronen, het uitgangspunt.

Het resultaat: persoonlijke en professionele groei en betere werkrelaties.

Kenmerkend in haar aanpak is dat jij als persoon centraal staat. Om je voortgang in het leren te stimuleren en de toepassing in de praktijk te bevorderen, werkt Manon met intervisie, supervisie, tussentijdse opdrachten en feedback.

Manon Bongers is expert op het gebied van gedrag van mensen in organisaties.

Ze is psychologie trainer, coach, therapeut en auteur van de managementboeken

  • ‘Coachen vanuit de positieve psychologie’
  • ‘Psychologie voor managers’
  • ‘Dealen met je baas’.

Manon is internationaal erkend opleider en supervisor in de Transactionele Analyse en gecertificeerd trainer in het Process Communication Model®. Sinds 2006 is ze eigenaar van Opleidingsinstituut Bongers & Partners.

Wil jij begeleid worden door Psychologie opleider Manon Bongers om jouw leiderschapskwaliteiten te verstevigen?

Lees dan verder over de leiderschapstraining Psychologie voor managers

Bekijk meer blogartikelen

Trainingen en opleidingen