Over Bongers & Partners

‘Leer van gisteren, droom van morgen en leef vandaag’

Dat is onze visie.

Door inzicht te krijgen in het denken, voelen en handelen van jezelf en anderen, kun je jezelf en anderen beter begrijpen en positief beïnvloeden. Je leert bovendien om te functioneren vanuit innerlijke zekerheid.

Onze uitgangspunten:

Respect
Ieder mens is oké. Wij werken vanuit gelijkwaardigheid.

Autonomie
Ieder mens heeft daarnaast het vermogen zijn eigen werk- en privéleven vorm te geven. Ieder mens is in staat zelfstandig te denken, voelen en handelen. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen aandeel. Wij stimuleren autonome groei, zodat er ruimte vrijkomt om de authenticiteit verder te ontwikkelen.

Identiteit
Ieder mens heeft het vermogen zichzelf te zijn in wisselende tijden en situaties. Wij begeleiden mensen vanuit de ontmoeting in hun ontwikkeling op identiteitsniveau. Door te leren aan en van elkaar.

Heelheid
Ieder mens heeft namelijk de kwaliteit zichzelf te ontwikkelen en te accepteren wat nog niet af of heel is. Wij werken met kwaliteiten- en schaduwkanten om mensen te laten groeien in volwassenheid en innerlijke zekerheid.

Integratie
Ieder mens is in staat het geleerde te integreren. Wij werken vanuit contracten (ontwikkelvragen en leerdoelen), om de ontwikkeling van mensen gericht te kunnen begeleiden.

Zingeving
Ieder mens heeft behoefte aan zingeving. Iedere ervaring heeft betekenis. Wij ondersteunen mensen in het geven van betekenis aan hun ervaringen.

Met deze visie en uitgangspunten werkt Bongers & Partners.

Ieder mens is uniek, maar ook binnen onze branche zijn specialisten niet inwisselbaar. Hoe beter de klik, hoe sterker het vertrouwen, hoe groter de kans op succes.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bekijk de trainingen

Trainingen en opleidingen