“Elke dag ervaar ik van de impact van jouw opleiding”

Peter Rijsdijk verraste mij met een prachtig voorjaarsboeket en een kaartje: โ€œ๐„๐ฅ๐ค๐ž ๐๐š๐  ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐š๐ซ & ๐ ๐ž๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ข๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ข๐ฆ๐ฉ๐š๐œ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐ โ€.

โ€œEen jaar na de opleiding kijk ik terug op vele goede, waardevolle gesprekken met cliรซnten. Het is altijd mooi om stapgewijs de wensen van cliรซnten te realiseren.

Mijn aanpak is met deze opleiding verder ontwikkeld. In stressvolle situaties heb ik nu meer tools en ruimte om iemand zijn emoties te laten ervaren in plaats van ze weg te laten stoppen.

Om vervolgstappen te doen, maak ik veel meer gebruik van perspectiefvragen, zoals; Wat is er wel gelukt?, Wat zijn positieve ervaringen, Wat geeft iemand energie?

Kortom: stilstaan, kijken, voelen, luisteren en samen met de cliรซnt goede stappen zetten, heeft veel impact gemaakt. De opleiding heeft mij daarin veel geleerd en doen ervaren, dank daarvoor!” โ€“ ๐๐ž๐ญ๐ž๐ซ ๐‘๐ข๐ฃ๐ฌ๐๐ข๐ฃ๐ค

Ben je benieuwd naar het programma van de ๐‘ถ๐’‘๐’๐’†๐’Š๐’…๐’Š๐’๐’ˆ ๐‘ช๐’๐’‚๐’„๐’‰๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’๐’–๐’Š๐’• ๐’…๐’† ๐‘ท๐’๐’”๐’Š๐’•๐’Š๐’†๐’—๐’† ๐‘ท๐’”๐’š๐’„๐’‰๐’๐’๐’๐’ˆ๐’Š๐’†? Kijk hier voor informatie

Bekijk meer blogartikelen

Trainingen en opleidingen